MISIJA

Osnovna motivacija i izazov koji je sebi postavio tim Novoga svijeta je prepoznavanje i njegovanje nadarenosti djeteta kao i nesebičan angažman u promicanju pomalo poljuljanih i zaboravljenih vrijednosti civilnoga društva.

Zašto učiti engleski jezik?

Engleski je najrasprostranjeniji jezik na svijetu i treba ga svatko naučiti. Kineski jezik ima najveći broj govornika na svijetu, no engleski je ipak narasprostranjeniji. Engleski nije samo Amerikancima, Englezima i Australcima materinski jezik, nego se većina ljudi na svijetu odlučuje za engleski kao prvi strani jezik.

5 razloga koji govore u prilog učenju engleskoga jezika:

1.      Engleski kao službeni jezik

Engleski je službeni jezik u SAD-u, Kanadi, Indiji kao i nekim afričkim zemljama. Ukoliko se tamo zateknete na odmoru i iz bilo kojeg razloga budete imali posla s birokracijom, možete barem razumjeti službenika. Tko još ne zna filmove u kojima su osobe uhićene, a da nisu imale pojma zašto, jer nisu govorile jezikom te zemlje.

2.      Engleski kao jezik gospodarstva

U nekim zemljama engleski doduše nije službeni, ali jest jezik gospodarstva. Ukoliko radite u poduzeću koje ima svoje podružnice u svijetu, pravi ste kandidat za boravak u inozemstvu.

3.      Engleski u znanosti

Da bi se bi postigao uspjeh u znanosti, nezaobilazno je objavljivanje radova napisanih engleskim jezikom. Time se broj čitatelja dramatično povećava, a autor teksta postaje poznatiji izvan granica svoje domovine. To se događa, naravno, ukoliko je riječ o izvrsnim znanstvenim sadržajima.

4.      Engleski na godišnjem odmoru
Nerijetko su najljepša mjesta za odmor ona u kojima se ne govori Vašim materinskim jezikom. Isto tako postoje diljem svijeta vrlo lijepi krajevi – u Španjolskoj, Italiji, Brazilu ili pak u Aziji. Gotovo je nemoguće naučiti sve te jezike. No, posvuda se govori barem malo engleski. Dakle, ukoliko govorite engleski, već ćete se nekako snaći i možete uživati u svom godišnjem odmoru.

5.        Engleski u umjetnosti
Vaše omiljene pjesme ako već nisu spjevane na engleskom, a onda su barem prepjevane na engleski iz originala. Tko još ne želi razumjeti barem nekoliko riječi omiljene pjesme? Engleski prijevodi filmova i knjiga također su najbliži izražajnoj snazi i poruci originalnih djela.

Tečajevi se održavaju u skupini (4 do 6 polaznika) ili individualno i traju 3 mjeseca. Mogućnost plaćanja u tri rate. Uvodni sastanak i GRATIS sat se podrazumijevaju.

Cijena (Grupno): 300 KM po razini
Cijena (Individualno): 600 KM po razini