Zašto učiti francuski jezik?

Za sve one koji se bave mišlju da bi mogli učiti francuski jezik, ali još nisu sigurni da bi to bila dobra ideja, evo pet dobrih razloga, zašto se isplati učiti francuski:

  • Imate dobar razlog provesti godišnji odmor u zemljama iz snova kao što su Francuska, Kanada, Švicarska, Belgija ili čak Tahiti kako biste tamo prakticirali svoj francuski.
  • Govoriti i razumjeti jezik, kojim govori preko 160 milijuna ljudi u više od 30 zemalja na svijetu je prava stvar!
  • Učiti francuski je ulazna karta za jednu od najbogatijih i najzanimljivijih svjetskih kultura: „l’art de vivre à la française“, francuska književnost, kino filmovi, francuske šansone, a svakako ne smijemo zaboraviti ni francusku kuhinju. Na taj način učenje francuskog postaje vrlo zabavno!
  • Francuski je uz engleski službeni jezik u Europskoj Uniji i u mnogim međunarodnim organizacijama kao što su Ujedinjeni Narodi, UNESCO, a jedan je od službenih jezika i na Olimpijskim igrama.
  • Kada već ovladamo francuskim, lakše će nam ići učenje španjolskog ili talijanskog jezika. Ti su jezici naime srodnici francuskog (prepoznatljivo je 35 posto vokabulara).

Tečajevi se održavaju u skupini (4 do 6 polaznika) ili individualno i traju 3 mjeseca. Mogućnost plaćanja u tri rate. Uvodni sastanak i GRATIS sat se podrazumijevaju.

Cijena (Grupno): 300 KM po razini
Cijena (Individualno): 600 KM po razini