Zašto učiti španjolski jezik?

Postoji više razloga zašto učiti španjolski jezik. Jedan od njih je i činjenica da je jedan od najrasprostranjenijih jezika na svijetu. Ne govori se samo u Španjolskoj, nego i u Meksiku i mnogobrojnim latinoameričkim zemljama.

Španjolski jezik ima stoga veliki značaj i u gospodarskom svijetu. Mnoge hrvatske tvrtke, koje trguju sa Španjolskom i Latinskom Amerikom, upućene su na osobe s dobrim poznavanjem španjolskog jezika. A onaj tko u svom životopisu navede da govori španjolski jezik, na natječaju nesumnjivo ima prednost nad ostalim kandidatima.

Bitan razlog učenja španjolskog je i sama zemlja.

Španjolska, ne samo da je lijepa zemlja u kojoj možemo provesti godišnji odmor, nego je i zemlja s bogatom poviješću i kulturnom tradicijom. Prisjetimo se građevina i muzeja Madrida, ali i tradicijom obilježenih gradova poput Seville i Barcelone ili pak Alhambre u Granadi. Nije li Španjolska iznjedrila Cervantes jednog od najvećih svjetskih autora: Miguela de Cervantesa?

Poznavanje španjolskog skoro da je nezaobilazno na putu po Španjolskoj. Vrlo malo Španjolaca govori neki drugi jezik. Tko želi istraživati kulture na tlu Latinske Amerike svakako je upućen na učenje španjolskog jezika. Osim toga, španjolski pripada romanskoj obitelji jezika. Onaj tko ovlada španjolskim jezikom zasigurno će vrlo lako učiti talijanski ili francuski jezik.

Tečajevi se održavaju u skupini (4 do 6 polaznika) ili individualno i traju 3 mjeseca. Mogućnost plaćanja u tri rate. Uvodni sastanak i GRATIS sat se podrazumijevaju.

Cijena (Grupno): 300 KM po razini
Cijena (Individualno): 600 KM po razini