Zašto učiti talijanski jezik?

Učiti talijanski ne znači samo uživati u godišnjem odmoru u Italiji ili naručiti neku deliciju u talijanskoj piceriji. Na osnovi svoje ljepote zvuka i izričaja, kao i jasne gramatičke strukture i izgovora, talijanski slovi kao jedan od najomiljenijih romanskih jezika. Pozitivno na nas utječe i stav prema Italiji kao zemlji.

Pri učenju mislimo na godišnji odmor, sunčano vrijeme, dobru hranu, lijepe gradove kao i na raspoložene, temperamentne ljude koji stalno gestikuliraju. Svatko poznaje picu, špagete, ukusan sladoled, Ferrari, Veneciju, Rim i krivi toranj u Pisi. Mnogo toga pozitivnog vežemo za Italiju i to povećava motivaciju i radost pri učenju pa nas zabavlja pomisao da ćemo moći govoriti talijanskim jezikom.

S takvim pozitivnim mislima odlazimo na nastavu talijanskog.

Polaznici tečaja primjećuju vrlo brzo da i voditelji tečaja donose na nastavu takve pozitivne stavove i puno strasti za talijanski jezik i Italiju. Nerijetko nastavnici talijanskog provode godišnji odmor upravo u Italiji i ludi su za picom i tjesteninom. Tako se usvajanje stranog jezika povezuje s radošću i iskustvima čime se i sam polaznik vrlo brzo oduševi.

Na nastavi polaznik zamjećuje da talijanski ima velike sličnosti s latinskim i francuskim. Poznavanje latinskog jezika dakako pomaže pri razumijevanju gramatičkih struktura, jer su velike paralele proistekle iz srodnosti tih jezika.

Glede profesionalne karijere ne smijemo zaboraviti koliko nam mnogo prednosti donosi poznavanje stranih jezika. Italija je bitan partner u trgovinskoj razmjeni, a talijanski slovi kao jezik mode, dizajna, povijesti umjetnosti itd.

Allora, benvenuti nella classe d´italiano!

Tečajevi se održavaju u skupini (4 do 6 polaznika) ili individualno i traju 3 mjeseca. Mogućnost plaćanja u tri rate. Uvodni sastanak i GRATIS sat se podrazumijevaju.

Cijena (Grupno): 300 KM po razini
Cijena (Individualno): 600 KM po razini